Om mig

Jag är en storstadstant (40+) med en liten hund som ÄNTLIGEN har skaffat mig ett hus på landet. Jag gillar att inreda, både inomhus som utomhus. Kan hantera sekatör, motorsåg och virknål. Och fiffiga lösningar är min specialitet. Men HUR ska jag klara en massa hus och en jätteträdgård?

fredag 22 juli 2011

Väldresserad matte

Idag har jag sysselsatt matte. Vi var på en ö längst västerut, Öckerö, och hälsade på en katt m familj. En katt utan riktig svans. Så den brydde jag mig inte om.

Vi promenerade en infödd tant riktigt långt, en riktigt härlig tur. När vi skulle fika ägnade matte föga intresse åt mig så jag simulerade andnöd, stopp i halsen o hicka på en gång. Oj en sån fart det blev på dem!!!
Hur simulerar jag en hjärtattack? Hehe

När vi kom till sommarhemmet igen saknade slyngeln mig och var riktigt jobbig. Matte är rädd att han gör sönder mig och jag erkänner-han blir värre för varje dag. Biter hårdare och tacklar med mer fart. Inte roligt.

Så matte säger att vårt rum är lugnast. Ny har hon dessutom fattat att jag helst äter på min filt i sängen och inte ur skålen, för där har slyngeln varit.


Min röda boll är också kul attfå mat i. Men sen behöver jag vatten så vips serverar hon det...




Lite bitlekar på det och bus med lejontrasan så somnar jag så gott här på lyxstället med min filt och lejonet...
Hoppas ni sover bra också




Er Herr Diesel
- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Nu ser jag att det inte går någon nöd på dig, sötnos!!! Du har verkligen lyckats dressera din matte, hon är världsbäst!!!!

    Kram, Eva

    SvaraRadera